Opinia Timisoarei

3 copii raniti si masini distruse, la Timisoara. Accident provocat de un sofer de 21 de ani

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit, sambata seara, la iesire din Timisoara pe Calea Sagului, iar acestea au fost proiectate in alte trei. In urma accidentului, 4 oameni au fost raniti, intre care trei copii cu varste intre 6 si 11 ani.

CITESTE SI: ‘Vanatoare’ de soferi vitezomani la Timisoara. Razie a politistilor de la Rutiera in mai multe zone din oras 

Un sofer de 21 de ani nu a pastrat distanta regulamentara fata de o camioneta din fata sa si a lovit-o. In urma impactului, masina tanarului a fost proiectata in alte doua parcate, iar autoutilitara a zburat intr-un autoturism stationat pe marginea drumului.

3 fetite care erau in camioneta au fost ranite. La fel soferul acesteia.

Un barbat in varsta de 21 de ani a condus un autoturism pe Calea Sagului din municipiul Timisoara spre localitatea Sag din judetul Timis, iar la un moment dat a intrat in coliziune fata-spate cu o autoutilitara condusa de un barbat in varsta de 39 de ani, care circula regulamentar in fata sa.

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in doua autoturisme parcate, iar autoutilitara a fost proiectata intr-un alt autoturism parcat, rezultand ranirea barbatului in varsta de 39 de ani și a 3 fetițe in varsta de 6, 8 și 11 ani, pasagere in autoutilitara. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version