Opinia Timisoarei

2.000 de pesedisti din Timis s-au urcat in autocare si au plecat la mega mitingul de la Bucuresti pentru apararea democratiei si a statului de drept. Foto

TIMISOARA. Aproximativ 2.000 de membri de partid, printre care consilieri locali, consilieri judeteni, parlamentari sau simpli social-democrati au plecat la mitingul organizat de PSD, la Bucuresti.

CITESTE SI: Cu rulotele pe iarba. Cum lasa Primaria Timisoara sa fie distruse parcurile orasului. Doar avem Piata de Evenimente… 

In jurul orei 5.00, sambata dimineata, acestia s-au imbarcat in mai multe autocare ori in masini personale si au luat drumul Capitalei.

 

PSD Timiș participă la Mitingul de la București împotriva abuzurilor. Peste 2.000 de membri și simpatizanți ai partidului au răspuns apelului nostru de a ne face vocea auzită și a da un semnal puternic în societate că abuzurile și presiunile de orice fel nu mai sunt acceptate. PSD Timiș rămâne o filială puternică a partidului, cu membrii uniți și devotați. Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că este momentul pentru implicare și ne vedem în Capitală„, a notat pe Facebook presedintele PSD Timis Calin Dobra.

Pesedistii vor fi imbracati in alb, in ‘culoarea pacii’, dupa cum au anuntat inca de acum cateva zile.

Va reamintim, sambata, la Bucuresti, social-democratii organizeaza o ampla actiune in Piata Victoriei, de la orele 20.00 pentru, spun ei, ‘apararea democratiei si a statului de drept’, la care sunt asteptati sa participe cateva zeci de mii de membri din intreaga tara.

Exit mobile version