Opinia Timisoarei

17 elevi au reusit sa ia Bacalaureatul, in Timis, dupa contestatii

IMAGINE DE ARHIVA Mai multi elevi se uita pe listele cu rezultatele examenului de bacalaureat, din sesiunea de vara, afisate la Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, duminica, 8 iulie 2012. GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO

TIMISOARA. Noroc curat pentru 17 elevi din judetul Timis, care au sustinut examenul de Bacalaureat in aceasta toamna. Dupa ce s-au vazut respinsi, in prima faza, la afisarea rezultatelor, ei au contestat notele primite, iar dupa contestatii au fost declarati admisi.

CITESTE SI: Familii disperate, in Timis. Doi oameni au disparut fara urma, iar rudele se tem de ce e mai rau. Ajuta-le si tu sa ii gaseasca 

Pocentul promovatilor creste, astfel, cu 1,92 la suta ajungand de la 27,46 cat a fost inainte de contestatii, la 29,38 la suta.

Tot dupa contestatii 115 candidati au primit o nota mai mica, iar 108 au primit o nota mai mare. La 24 de elevi care au depus contestatie nu li s-a modificat media.

CITESTE SI: Spitalul din Timisoara caruia ii va ‘creste’ un etaj si primeste alte doua cladiri nou-noute 

De asemenea, dupa rezolvarea contestatiilor, in judetul Timis nu a fost inregistrata nicio nota de 9 si nicio nota de 10, la acest examen.

Exit mobile version