Opinia Timisoarei

1,67 la mie, alcoolemia care a ‘speriat’ etilotestul politistilor pe un drum din Timis. Soferul a refuzat si recoltarea probelor de sange

TIMIS. Un sofer a fost oprit de politisti inainte de a produce o tragedie pe o sosea din Timis.

CITESTE SI: Atentie, soferi, trec animale salbatice! Indicatoare noi puse de angajatii DRDP pe soseaua care leaga Timisoara de granita cu Serbia

Tanarul in varsta de 38 de ani din Hitias a fost tras pe dreapta pe drumul care leaga Buziasul de Lugoj. Cum mirosea puternic a alcool, politistii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat valoarea de 1,67 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Oamenii legii i-au intrerupt calatoria si l-au dus la spital, unde barbatul a refuzat recoltarea probelor de sange, fiindu-i teama de acul seringii, scrie lugojinfo.ro.

Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Lugoj, unde a refuzat prelevarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de refuzul ori sustragerea conducatorului unui vehicul de a se supune prelevarii de mostre biologice necesare, in vederea stabilirii alcoolemiei„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version