Opinia Timisoarei

1,6 milioane de dolari si 50.000 de euro, banii cash cu care a vrut sa intre in Romania o familie de ucraineni

Doi ucraineni, sot si sotie, au incercat sa intre, sambata, in Romania, avand in masina nu mai putin de 1,6 milioane de dolari si peste 50.000 de euro, bani nedeclarati, dar si alte bunuri de valoare.

CITESTE SI: Au incercat sa-si scoata copiii din tara, ascunsi in portbagaj, prin Vama Cenad. Politistii de frontiera au ramas uimiti cand au aflat motivul

Potrivit Politiei de Frontiera Iasi, cei doi s-au prezentat in Punctul de Trecere Albita cu o masina inmatriculata in Ucraina.

In baza analizei de risc, politistii de frontiera si lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra vehiculului. In urma verificarilor, au fost descoperite in bagajele din autoturism mai multe bunuri, noua ceasuri diferite marci, bijuterii, 24 genti inscriptionate cu denumiri ale unor firme recunoscute si sume in valuta nedeclarate, peste 1,6 milioane dolari si peste 50.000 euro”, se arata in comunicatul de presa transmis de ITPF, citat de Ziare.com.

Politistii de frontiera au sesizat procurorii cu privire la acest caz, iar toate bunurile din masina au fost ridicate impreuna cu sumele uriase de bani gheata.

Exit mobile version