Opinia Timisoarei

150 de case ramase in bezna langa Timisoara. Transformator ENEL nou, cuprins de flacari. Video

TIMIS. Foc de artificii si flacari noaptea trecuta intr-o localitate de langa Timisoara.

CITESTE SI: Accident violent pe autostrada in apropiere de Timisoara. Un tanar a murit 

Au fost mai intai cateva scantei, iar in cateva clipe au izbucnit flacarile, care au inghitit rapid totul. S-a intamplat intr-o intersectie din Mosnita Noua, unde un transformator de curent al ENEL a luat foc.

A fost un intreg spectacol pentru cei care locuiesc in zona, urmat de o noapte in intuneric total. Aceasta pentru ca odata ce focul a mistuit punctul de transformare,  aproximativ 150 de locuinte din Mosnita Noua au ramas fara alimentare cu energie electrica.

Postul de tranformare era unul relativ nou, cred ca era montat cu aproape un an de zile in urma. Din discutiile pe care le-am avut cu cei de la compania de electricitate, transformatorul a fost suprasolicitat. Acum au adus unul de putere mai mare, dar din cate mi-au spus si pe acesta vor trebui sa il schimbe avand in vedere dezvoltarea rapida din aceasta zona„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Florin Bucur, primarul comunei Mosnita Noua.

Nu este pentru prima oara cand ENEL isi bate joc de locuitorii din zonele periurbane ale Timisoarei, unde nu s-a grabit sa faca investitii, desi numarul consumatorilor a crescut exponential in ultimii 20 de ani. Retelele sunt proaste, nu fac fata solicitarilor, iar oamenilor li se strica aparatele electrocasnice foarte des ori stau cu orele in frig si bezna asteptand echipele de interventie.

De-a lungul timpului, locuitorii din comunele invecinate Timisoarei au facut mii de plangeri la Protectia Consumatorului si au intocmit petitii impotriva furnizorului de curent ENEL, insa acesta continua sa ii sfideze, iar problemele continua.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version