Opinia Timisoarei

15 migranti prinsi in vestul tarii. Planul prin care urmau sa treaca in Ungaria

Calatoresc sute de kilometri pentru a ajunge in vestul Europei. Unii scapa si ajung la destinatie, altii sunt prinsi pe drum. Asta au patit si 15 migranti din Irak si Afganistan, care isi doreau sa ajunga in Occident.

CITESTE SI: Se opreste apa in Timisoara si mai multe localitati din judet in zilele urmatoare

Politistii de frontiera de la Nadlac, judetul Arad, au depistat, duminica dimineata, in trei taxiuri, 15 cetateni – sase adulti si noua copii – din Irak si Afganistan, solicitanti de azil in Romania, care intentionau sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria.

Potrivit Politiei de Frontiera, duminica dimineata, in jurul orei 5.00, politistii de frontiera aradeni au oprit, la 200 metri dupa linia de cale ferata Arad-Nadlac, trei taxiuri care mergeau pe DN7, dinspre localitatea Pecica spre Nadlac, citeaza News.ro.

CITESTE SI: Muzica si distractie din plin la Rakjada 2017. In Timis fost ales si cel mai bun rachiu de pruna. Foto 

In cele trei masini, politistii au gasit 15 cetateni din Irak si Afganistan – trei barbati, trei femei si noua minori, adultii avand varste cuprinse intre 22 si 39 de ani, iar minorii intre 2 si 15 ani, toti fiind solicitanti de azil in Romania.

Cei trei taximetristi, cetateni romani, impreuna cu cetatenii straini, au fost dusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, pentru cercetari.

Citeste mai multe: AICI

Exit mobile version