Opinia Timisoarei

15.000 de lei amenda rupta de politistii locali unui sofer care a amenajat o parcare ilegala pe o strada din Timisoara in locul unui spatiu cu smocuri de iarba

TIMISOARA. A turnat pietris pe un spatiu verde din cartierul Blascovici din Timisoara, fara niciun fel de autorizatie, si a incasat o amenda uriasa de la Politia Locala.

CITESTE SI: In vreme ce timisorenii asteapta zeci de minute dupa un mijloc de transport, cu documentatia gata de un an, administratia Fritz incepe abia acum sa caute o firma care sa amenajeze statiile de alimentare pentru noile autobuze electrice. Jumatate zac in depou la Timisoara

Vorbim despre un timisorean care a turnat pietris pe o zona cu smocuri de iarba, la marginea strazii Dunarea.

Agentii i-au rupt o amenda de 15.000 de lei pentru nerespectarea OUG 195/2005 privind protectia mediului si l-au pus sa refaca zona verde, sa o aduca la starea initiala.

In ultimele zile, politistii locali au aplicat sanctiuni in valoare de peste 77.000 de lei pentru nerespectarea colectarii selective a deseurilor, pentru abateri de la curatenie pe santiere, pentru terenuri cu ambrozie si pentru rampe clandestine de gunoi pe strazile din Timisoara.

Exit mobile version