Opinia Timisoarei

15.000 de lei amenda pentru o femeie care si-a aruncat gunoiul pe strada la Timisoara cu ajutorul unor vagabonzi

TIMISOARA. I-au ars o amenda s-o tina minte. O femeie care si-a aruncat gunoiul pe bulevardul C.D. Loga din Timisoara a fost sanctionata cu 15.000 de lei de catre politistii locali, vineri dimineata.

CITESTE SI: Au iesit flacari de sub capota unei masini in mers, pe o strada din Timisoara. Video

Acestia au observa ca dintr-o locuinta, oameni ai strazii carau deseuri din amenajari interioare si le depozitau intr-o rampa clandestina de la numarul 43 al strazii. Acolo locuia, de fapt, proprietara care ii tocmise sa-i arunce resturile.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care locuiește la adresă a depozitat prin intermediul unei terțe persoane, din rândul persoanelor fără adăpost, nepredându-le unui operator de salubritate autorizat. Din acest motiv a fost aplicată sancțiune conform OUG 92/2021 în valoare de 15.000 de lei, cu măsura complementară de igienizare a locației în cel mai scurt timp, lucru care s-a și întâmplat. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că se fac permanent verificări și se iau măsuri, astfel de fapte fiind sancționate drastic”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version