Opinia Timisoarei

„Ucigasul cu Ferrari”, Adrian Cocoana a reusit tranzactia anului la Timisoara. De 5 milioane de euro!

Devenit peste noapte o tinta a presei, dupa ce si-a scapat Ferrari-ul de sub control si a accidentat mortal un tanar pe trotuar, medicul Adrian Cocoana pare sa-si revina din soc.

Nu pare deranjat de condamnarea la patru ani de inchisoare, interdictia de a parasi tara dictata de judecatori, mai cu seama, acum, de sarbatori, sau de refuzul Politiei de a-i restitui „arma crimei”, respectiv bolidul care a costat cateva sute de mii de euro.

Este preocupat – ca si inainte de a fi transformat de presa in „criminalul cu Ferrari” – de afacerile imobiliare. Iar acestea par sa-i mearga struna, din moment ce, in urma cu cateva zile, a reusit tranzactia anului.

Unul dintre terenurile mostenite de prietena sa in Calea Buziasului, vizavi de AEM, a fost vandut cu aproape cinci milioane de euro unui mare lant de magazine european. Suma record pentru aceste vremuri de criza ii pot permite medicului latifundiar sa-si schimbe yachtul sau sa-si achizitioneze o alta masina de fite, dar sa si despagubeasca familia victimei cu aproape un milion de dolari, cum a decis justitia craioveana…

Exit mobile version