Opinia Timisoarei

“Dragobetele saruta (putinele) fete” in nou-nascutul “Pantheon Club” din Timisoara

Selectul club Pantheon a fost gazda indragostitilor prezenti joi seara la un eveniment plin de concursuri si surprize. Organizatorii au pregatit cu ocazia Dragobetelui o seara cu muzica buna si multe premii pentru cuplurile indragostite, dar si pentru cei care au venit sa se distreze fara pereche.

Seara a inceput intr-o atmosfera linistita in Pantheon-ul pregatit sa isi primeasca oaspetii. Intrarea a fost libera, iar surprizele trebuiau sa se tina lant. Pentru ca este prima oara cand clubul are evenimente intr-o zi de joi, experimentele au esuat, iar dezamagirea a fost mare pentru organizatori, care s-au pregatit temeinic pentru aceasta sarbatoare a indragostitilor.

Clubul a fost aproape gol, in schimb, cei care s-au sinchisit sa infrunte ninsoarea de afara si au ales Pantheon Club pentru a-si petrece seara, au incercat sa se simta bine. Putina lume prezenta a dansat, iar cuplurile s-au “supus” concursurilor. Si bine au facut pentru ca doua perechi au castigat o cina romantica si, respectiv, un weekend la Baile Herculane.

Spre final, pe scena au urcat si cativa animatori care au facut un fel de show pentru putinele domnisoare prezente. Din peisaj nu puteau lipsi frumoasele angajate imbracate in tinute romane asortate cu tabloul general al Pantheon-ului.

Clubul de “fite” a incercat, din pacate fara prea mult succes, sa ofere o noapte de distractie tinerilor care gusta noaptea in care dragostea a plutit pe ritmuri zgomotoase.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version