Noutati :

Ziua Europei va fi sarbatorita, la Timisoara, cu spectacole, concursuri si expozitii

30 aprilie, 2013 - 02:10 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. La fel ca in anii trecuti, pentru data de 9 Mai, cand se sarbatoreste Ziua Europei, autoritatile au pregatit o serie de evenimente speciale care se vor desfasura in mai multe locatii din oras.

In data de 9 Mai, in Parcul Rozelor, incepand de la ora 11.00 va incepe un spectacol de folclor si muzica usoara si tot acolo va fi un vernisaj de pictura.

In 10 Mai la Liceul C.D. Loga din Timisoara vor avea loc concursuri, dezbateri si competitii sportive, dar si spectacole.

In data de 11 Mai, la Muzeul Satului Banatean consulatele din Timisoara isi vor amenaja standuri de prezentare ale tarilor pe care le reprezinta, iar de la ora 10.00 fanfara militara va intona imnul Romaniei si cel al Europei, apoi va sustine un concert. Vor fi rostite discursuri, apoi vor avea loc, pe scena concerte folclorice. De asemenea, vor fi organizate turnee de volei si minifotbal. Toti copiii participanti la competitii vor primi diplome.

Un concert extraordinar sustinut de Filarmonica Banatul in Parcul Rozelor va incheia sarbatoarea dedicata Zilei Europei. Acesta va avea loc in data de 12 Mai, de la ora 21.00.

La toate aceste evenimente intrarea este libera.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Astept sa sarbatoresc cu mare nerabdare ziua in care se va face tandari rahatul de U.E!