Noutati :

Vineri se deschide singurul patinoar din Timisoara, la Iulius Mall. Vezi tarifele si programul de la Ice Dream!

12 decembrie, 2013 - 02:40 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. In sfarsit, timisorenii amatori de plimbari pe gheata au la dispozitie un patinoar unde sa-si exerseze miscarile. Vineri, 13 decembrie, se deschide singurul patinoar din Timisoara, in cel mai mare centru comercial din oras.

Patinoarul Ice Dream a fost amenajat in parcarea mall-ului, pe o suprafata de 1.200 de mp. In acelasi timp, acolo pot sa patineze pana la 300 de persoane.

Ice Dream va fi deschis de luni pana duminica, inclusiv, intre orele 09:30 – 22:00. Biletele de intrare costa 10 lei/copil si 15 lei/adult, pentru o ora si jumatate de distractie pe gheata. Persoanele care nu vin cu patinele de acasa le pot inchiria de la Ice Dream, contra unei sume de 10 lei.

Pentru cei care doresc sa se initieze sau sa se perfectioneze in tainele patinajului, Ice Dream organizeaza si cursuri, de luni pana vineri, in intervalul 17.00-18.00, iar sambata si duminica, intre orele 09.30 – 10.30.

Va reaminitim ca anul acesta, Conducerea Primariei Timisoara ar fi dorit sa puna in patinoar in centrul orasului, insa nu s-a inteles la pret cu firmele care inchiriaza patinoare.

CITESTE SI: Adio patinoar in centrul Timisoarei, Primaria nu are bani sa-l inchirieze. Timisorenii se vor putea da pe gheata la mall

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor