Noutati :

Victorie pentru CSU Politehnica, la ultima reprezentatie in fata propriilor suporteri, din acest sezon

27 aprilie, 2013 - 11:18 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Timisorenii s-au impus fara probleme, 39-27, in fata Universitatii Cluj, insa mai multi dintre alb-violeti si-au luat ramas bun, odata cu acest joc, de la publicul timisorean, urmand sa se desparta de Poli la finele acestui sezon.

Trupa lui Gligore Czari a inceput mai greu meciul si le-a dat sansa clujenilor sa conduca la doua goluri diferenta(4-6). Banatenii au revenit apoi si pana la pauza s-au distantat la zece goluri diferenta(21-11).In partea a doua a jocului, CSU Politehnica si-a marit si mai mult avantajul, iar antrenorul Gligore Czari a rulat toti jucatorii trecuti pe foaia de joc. Timisorenii s-au impus in final cu 12 puncte avans, 39-27 si si-au luat revansa pentru infrangerea surprinzatoare suferita in tur la Cluj.

Cel mai bun marcator al meciului disputat la Sala Constantin Jude a fost Andrei Lela, cu 9 goluri. Au mai inscris pentru Poli: Grasu, 8 goluri, S. Ignat, Szentpeteri, cate 4 goluri, Mrakic, Spahic, Arseni, cate 3, M. Ignat, 2, Fenici, Timofte si Cristescu. De la Universitatea cele mai multe reusite i-au apartinut lui Irimias, 7.

Handbalistii timisoreni vor juca in ultima etapa din campionat in deplasare, la campioana HCM Constanta, iar apoi, din 17 mai vor participa la Cupa Romaniei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor