Noutati :

Victorie clara pentru Ripensia Timisoara in deplasare la Termo

30 octombrie, 2012 - 03:12 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Galben-rosii s-au impus cu 3-0 in meciul disputat pe stadionul Calor in compania celor unei echipe care are in componenta si cativa fosti divizionari A, printre care si Florin Batranu fostul jucator al lui Poli Timisoara.

”Ripi” a inceput bine jocul, iar in minutul 30 elevii lui Suciu si Olariu au reusit sa deschida scorul. Nicolin a pasat foarte bine pentru Navala, care a driblat portarul si a marcat in poarta goala. Boghian si Adi Popa au trecut apoi pe rand pe langa golul doi, care avea sa vina inainte de pauza dupa acelasi scenariu de la Navala, servit ca si la prima reusita de Nicolin.

In debutul partii a doua a jocului, Boghian si-a mai trecut in cont o ocazie ratata, de aceasta data din pozitie de unu la unu cu portarul Bota. Gazdele au pus apoi stapanire pe joc pentru cateva minute si Negrut a ar fi putut reduce din diferenta in minutul 55, dar Mercescu a fost pe faza. Cei care au reusit sa marcheze pana la urma au fost tot cei de la Ripensia. Boghian stabilind scorul final la 3-0 dupa o pasa primita de la marcatorul primelor doua goluri, Navala(81).

Citeste mai multe pe www.fortaviola.ro

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor