Noutati :

Vesti proaste pentru soferi! Preturile la asigurarile RCA ar putea exploda! Cu cat s-ar putea scumpi politele?

4 decembrie, 2015 - 09:36 AM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

Societatea Astra a intrat oficial in faliment, printr-o decizie a instantei. De aici incolo, transportatorii se așteapta la efecte in lant, care vor bloca piata asigurarilor. Polite RCA mai scumpe cu 200% este un prim efect. Reprezentantii firmelor de asigurari ramase pe piata sustin insa ca majorarile sunt justificate de cresterea despagubirilor pe care le acorda

Dupa ce instanta a aprobat intrarea societatii Astra in faliment, peste 2 milioane de contracte de asigurare vor trece in sarcina unui fond de garantare finantat de toate companiile de asigurari.

Clientii companiei Astra ar trebui sa cunoasca faptul ca Fondul de Garantare al Asigurarilor poate sa inceapa platile pentru dosarele de dauna avizate sau care sunt in curs de solutionare”, spune Florin Golovatic, director supraveghere si control la ASF.

Problemele de pe piata asigurarilor s-au amplificat in ultimul an. Politele s-au scumpit cu pana la 200% pentru autoturisme si este anuntata o crestere de peste sase ori pentru transportatori. Dar nimeni nu stie care sunt motivele acestor majorari.

Mai multe aici!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor