Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza o serie de seminarii tehnice

8 decembrie, 2014 - 01:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, in aceasta saptamana, o serie de seminarii tehnice. Primul dintre acestea cuprinde o serie de prezentari legate de aplicatiile din industria automotive.

„Vector Workshop Timisoara 2014”
Marti, 9 decembrie, studentii si cadrele didactice de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii,  respectiv Automatica si Calculatoare, sunt invitati sa participe la un training gratuit, „Vector Workshop Timisoara 2014”, oferit de compania Vector Austria. Evenimentul va avea loc intre orele 9:00 – 16:30,  in Sala Polivalenta a Bibliotecii Centrale a UPT (Bd. Vasile Parvan nr. 2b).

Prezentarile vor aborda subiecte de interes legate de aplicatiile din industria automotive, ca de exemplu: mecanismul de functionare a protocolului CAN, diferentele aduse de CAN FD, initiere în utilizarea software-ului CANoe.

 Seminar OCR Technology
Joi, 11 decembrie, va avea loc seminarul OCR Technology for Automatic License Plate Recognition in Android Systems, sustinut de Dr. Nguyen Anh Tuan, decan al Faculty of Computer Network and Communication, HCMC, din Vietnam. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10:00, la Casa Politehnicii 2 (Bd. Mihai Eminescu nr.11).

Manifestarea este organizata de Centrul Multimedia si Facultatea de Automatica si Calculatoare din Universitatea Politehnica Timisoara, in colaborare cu Piconet SRL si Asociatia Operatorilor de Parcare din Romania.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...