Noutati :

Unde si-au putut ascunde doua mame copiii ca sa-i treaca ilegal frontiera, din Timis spre Ungaria?

4 septembrie, 2014 - 11:24 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Politistii de frontiera de la Cenad se confrunta cu tot felul de calatori plini de imaginatie. Multi dintre ei nu se invrednicesc sa aiba toate actele in regula pentru a trece frontiera de stat a Romaniei catre Europa vestica si cauta solutii sa insele vigilenta agentilor.

Asa s-a intamplat  cu doua mame care pentru a-si trece copiii prin frontiera au gasit niste cai nastrusnice, despre care credeau ca sunt si sigure.

In primul caz, doi soti, de loc din Oltenia, s-au prezentat la Punctul de Trecere Frontiera Cenad la bordul unui microbuz. Pe o bancheta erau aruncate o multime de paturi si de haine ceea ce i-a facut suspiciosi pe politisti.

Acestia au decis sa verifice masina in amanunt, iar banuielile le-au fost confirmate. Sub maldarul de textile statea ascuns un copilas de numai 3 ani.

Parintii au recunoscut ca il pitisera acolo pentru ca nu aveau pasaport pentru micut si voiau sa il duca in Spania.

Garoafa credea ca a ascuns bine Crinu’

Dupa cateva ore, la aceeasi vama avea sa vina un Opel condus de o femeie de 37 de ani, pe numele ei Garoafa S., ce parea singura. Politistii de frontiera au decis sa verifice autoturismul, iar in portbagaj – surpriza! Sub o gramada de paturi si perne, statea chircit un tanar de 19 ani, Crinu.


Cand au luat-o la intrebari, soferita a recunoscut ca era fiul ei si ca voia sa-l duca in Spania, dar n-avea documente de calatorie.
In ambele cazuri, politistii de frontiera au intrerupt excursiile si au intocmit dosare penale pentru tentativa de trecere ilegala  granitei.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. mare e gradina lui D-zeu,portile deschise iar prosti(Romanii)sar gardurile#!!!!