Noutati :

Un nou transfer la BC Timisoara! Mujo Tuljkovic este noua achizitie a gruparii alb-violete. Derasimovici se va desparti de ‘lei’

17 ianuarie, 2013 - 02:41 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Miscarile continua in lotul celor de la BC Timisoara. Cu cateva zile inaintea meciului cu Energia Rovinari, banatenii si-au intarit lotul cu un jucator din  nationala Bosniei.

In varsta de 33 de ani, Mujo Tuljkovic poate evolua pe pozitiile 3 si 4 , are o inaltime de 2,03 m si a evoluat inclusiv pentru echipa Szolnoki Olajbanyasz, din Ungaria, fosta adversara a alb-violetilor din Eurochallenge. In trecut, Tuljkovic a mai trecut si pe la formatiile Anwil Wroclawek, Platinum Wisla Krakow sau Erdemirspor si are mai multe convocari in Nationala Bosniei, alaturi de care a participat si la  Campionatul European din Serbia.
In schimb, BC Timisoara se va desparti de Marko Derasimovici, jucator care a sosit la gruparea alb-violeta in vara anului trecut.
Echipa antrenata de Srdjan Jovanovic va disputa urmatorul meci, sambata, de la ora 18, cand va intalni la Sala Constantin Jude,  Energia Rovinari.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor