Noutati :

Un dresor a fost sfasiat de un tigru in timpul unei reprezentatii cu public. VEZI VIDEO!

4 februarie, 2013 - 11:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

O tragedie s-a produs la circul Suarez din Mexic, dupa ce un tigru bengalez si-a atacat dresorul chiar in timpul unui spectacol si si-a infipt coltii in gatul acestuia. Dresorul a murit din cauza socului. Atentie, imagini socante!

Incidentul a avut loc sambata in timpul unei reprezentatii in orasul Etchojoa (statul Sonora). Potrivit ziarului mexican, care citeaza surse ale politiei, unul din tigri s-a napustit asupra lui Alexander Crispin (35 de ani) in mijlocul reprezentatiei. Felina si-a infipt coltii in gatul dresorului si l-a tarat prin arena. Tigrul si-a slabit stransoarea doar dupa ce angajati ai circului s-au grabit sa vina in ajutorul dresorului si, timp de cateva minute, au incercat sa-l scoata din falcile pradatorului.

Alexander Crispin a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut sa-l ajute; a murit din cauza socului si a pierderii unei mari cantitati de sange.

Tigrul bengalez a fost ucis in cele din urma de un coleg al dresorului. Dresorul era nascut in SUA, iar in Mexic lucra cu contract in trupa circului Suarez.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor