Noutati :

Ultimii brazi in pietele din Timisoara, vanduti si la jumatate de pret. Cat costa pomii in Ajun de Craciun!

24 decembrie, 2013 - 02:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Timisorenii au iesit pe ultima suta de metri la cumparaturi, chiar in Ajun de Craciun. Unii n-au apucat sa cumpere brad sau chiar au intentionat sa-l ia in ultimul moment, sperand ca vanzatorii reduc drastic preturile. Asa a si fost.

In mai toate pietele din Timisoara, brazii se vand chiar si la jumatate de pret. Comerciantii au lasat mult din tarife si dau brazi la 20, 30 de lei, doar doar n-or ramane cu marfa.

Inghesuiala mare este si in Piata Iosefin. Pe trotuarele de pe podul peste Bega e plin de brazi. La fel si langa cladirea ce adaposteste Piata Iosefin. Vanzatorii te imbie asa cum stiu ei mai bine. Si au succes, pentru ca, nu-i asa, cui nu-i place sa miroase a brad in casa, de Craciun?

„Mai am cativa brazi si mai multi molizi. Oamenii vin azi, ca-s ieftini si pot sa plece acasa cu un pom frumos la cativa zeci de lei. Am lasat mult din pret, cel mai scump l-am dat cu 1,6 milioane de lei, acum dau si cu 20 de lei din ei. Ce sa facem? Peste tot raman brazi, si-n magazine, e plin de ei”, ne-a spus un comerciant.

Altii vand si crengile, separat, iar oamenii se inghesuie sa cumpere. Am intalnit insa si comercianti care cu greu lasau din preturi.

„1 milion e asta, e cel mai fain din piata”, ne-a spus o femeie, sperand ca pana la urma nu va pleca cu pomul acasa.

„Nici n-am avut timp sa iau brad pana acum si erau si prea scumpi, am venit sa iau, am un copil mic acasa, se bucura si el. Macar e mai ieftin azi”, ne-a spus un timisorean.

In Ajunul Craciunului, banatenii obisnuiesc sa impodobeasca pomul care sa lumineze casele de sarbatori si sa le aduca prosperitate si veselie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor