Noutati :

Trei tineri din Timis, condamnati pentru omor, cautati cu mascatii in Saravale. VIDEO!

23 septembrie, 2013 - 05:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. Trei tineri din localitatea Saravale, judetul Timis, au fost cautati de mascati prin comuna, pentru a fi dusi la arest, dupa ce Tribunalul Timis i-a condamnat pentru omor calificat.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au pus in aplicare, luni, trei mandate de executare a pedepsei inchisorii.

Ei, i-au depistat pe C. Ionut, de 24 de ani, R. Florin, de 31 de ani si V. Valentin, de 39 de ani, toti din Saravale, condamnati la pedepse privative de libertate de 9 ani si sase luni, 9 ani si 3 luni, respectiv 7 ani si 9 luni, pentru comiterea tentativei la infractiunea de omor calificat si infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

C. Ionut a fost condamnat si pentru nfractiunea de port ilegal de arma alba.

In noaptea de 14 spre 15 august 2011, cei trei barbati se aflau la o petrecere in Saravale, cand intre ei si victima N. R., de 28 de ani, a izbucnit un conflict, dupa mai multe pahare de bautura.

In urma scandalului N.R. a fost injunghiat de mai multe ori, iar apoi si-a pierdut viata.

In cursul zilei de azi, Tribunalul Timis a emis, pe numele celor trei, mandate de executare a pedepsei inchisorii.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. 8 si 9 ani pentru omor calificat???? trebuia cel putin 20, fratilor in ce lume traim astia vor iesi dupa 4 respectiv 5 ani. traiasca legile romane…..app, de ce nu le-au dat cu suspendare

  2. cica victima sia pierdut viata dar victima nare nik umbla pe la fuart prin sat de fapt oti au furat ampreuna