Noutati :

Trei localitati din Timis vor ramane fara apa la robinete, la inceput de saptamana

17 septembrie, 2017 - 02:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. In trei localitati din judetul Timis se va intrerupe furnizarea apei reci. Reprezentantii Aquatim transmit populatiei sa isi faca rezerve de apa pe perioada intreruperii alimentarii.

CITESTE SI: Palatele din Timisoara, zestrea fabuloasa a orasului lasata de mesteri iscusiti din imperiu, inspirati de simboluri ale Europei. Care e cel mai frumos 

Luni, 18 septembrie a.c., intre orele 9 si 17, se va intrerupe furnizarea apei reci in localitatea Pietroasa, Crivina de Sus, Poieni, pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie a apei. Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, clientii sunt sfatuiti sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

CITESTE SI: Abandonati de calauza la iesirea din Timisoara. Migranti lasati cu ochii-n soare pe sosea. Cum au fost pacaliti 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor