Noutati :

Transformare uimitoare a Nicoletei Luciu! Fanii sunt socati: ‘Ce urata era inainte!’ FOTO

12 februarie, 2013 - 06:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Nicoleta Luciu considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, nu a fost mereu la fel de stilata. Frumusetea ei a fost insa apreciata inca de la 18 ani.

„Din cufarul de amintiri… O poza special pentru voi!”, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook. Ea a postat doua fotografii alaturate, una, din 1999, de la varsta de 18 ani, de pe vremea cand a fost incoronata Miss Romania, iar cealalta din prezent, sexy si stilata.

Amicii virtuali au reactionat imediat si se mira de diferenta dintre cele doua imagini. Ba mai mult, unii nu isi explica de ce Nicoleta a castigat un concurs de Miss, avand in vedere ca pe acea vreme nu era atat de senzuala si de apetisanta, ci o fata mai degraba simpla si cu forme mai rotunjite decat in prezent.

„Ce transformare, meriti multe aprecieri„, „A doua mai sexy, mai matura. Parca nici nu erai tu prima, mai frumoasa acum ca inainte”, „Ce urata era Nico inainte”, „In poza cu Miss nu e prea stralucita, nici nu stiu de ce a fost aleasa Miss Romania, in schimb in cealalta poza imbracata in negru e super frumoasa”, „Nu se poate, daca atunci cu fata aia ai fost Miss Romania, acum ar trebui sa fii Miss Univers…”, au scris fanii.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor