Noutati :

Traian Basescu, bunic-model. Vezi ce surpriza i-a facut nepoatei! FOTO

27 decembrie, 2014 - 05:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Proaspatul pensionar de la Cotroceni, Traian Basescu a decis sa isi petreaca mai mult timp cu familia si sa se implice mai mult in educatia si joaca nepotilor.

Fostul presedinte a publicat pe Facebook fotografii cu primul sanius al nepoatei sale mai mari, Sofia Anais, pe care o trage cu sania la munte. Basescu nu a ezitat nici el sa se aseze pe saniuta,

Ca in copilarie, si sa isi faca mai multe fotografii alaturi de cei dragi, pe care le-a postat apoi pe Facebook intr-un album cu titlul „un bunic traciune”.

De cand si-a terminat mandatul, Traian Basescu a devenit foarte activ pe retetele de socializare, unde a postat fotografii. De Craciun, el a pus pe internet poze cu familia. Vezi si Fotografii superbe cu toata familia, de Craciun, de la Traian Basescu

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Eu chiar nu inteleg ce aveti, daca tot difuzati imagini cu acest cetatean. Nu a fost niciodata de iteres ce face acest individ, chiar si atunci cand de deciziile lui anormale a depis soarta romanilor. Dupa ce si-a facut toate odraslele oameni de stat, si s-a inhaitat cu toti mafiotii, acu’ ne tocati cu nepotii lu’ asta? Chiar va lipseste neuronu’?