Noutati :

Tinerii de la PDL si PNL si-au unit fortele in cea mai mare organizatie de tineret din tara, la Valea lui Liman, in Timis

9 august, 2014 - 10:13 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Organizatiile de tineret de la PDL si PNL din intreaga tara si-au trimis reprezentantii la Valea lui Liman, in judetul Timis, unde a avut loc o adunare in vederea pregatirii unei Scoli Politice ce se va desfasura in septembrie, la Eforie Nord.

Intalnirea tinerilor a fost atent supravegheata de Andreea Paul, vicepresedinte al PDL si deputat al aceluiasi partid in Parlamentul Romaniei.

Aceasta a remarcat ca rolul tinerilor este unul foarte important, in societatea romaneasca si ca Romania are o populatie imbatranita.

De 25 de ani se distrug elitele si tinerii. Guvernul Ponta duce o politica de egalizare a noii generatii. Victor Ponta se dovedeste a fi cel mai prost produs tanar din Romania ultimului sfert de veac. Este de datoria noastra a tinerilor de la PDL, PNL sa redam o sansa tinerilor nostri, sa oferim o alternativa de dreapta”, a spus aceasta.

La Valea lui Liman cele doua partide, PDL si PNL, aflate sub sigla ACL au semnat si un protocol cu Partidul Renasterii din Serbia.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. daca stiam ca vine sexoasa de Andreea veneam si eu! serios! fata asta are un sexappel ceva de speriat

  2. Astea da , intalniri ,,constructive‘‘ ! Auzi : Valea lui Liman , Eforie , Geoagiu-Bai ! De ce nu se intalnesc la Gen.16 , ca tot e vacanta (ce intrebare puerila) ?!

  3. Cand vrei sa fii penibil fa ca astia. Se vede clar in fotografie halul de brambureala care domina politica acestor partide. Niste nimeni care … inexplicabil … participa la conducerea Romaniei, a judetului Timis si care in afara de parvenitism nu au alte realizari. Nici macar complet alfabetizati nu sunt. Dar nu mai conteaza. Ne-au ciuruit … cretinii.