Noutati :

Timisorenii au probleme cu limbajul! Vezi de ce Tosaint Ricketts si Dorin Goga au ratat golul trei la Cluj!

7 martie, 2011 - 01:08 PM
Autor: Dan Dutu      
Categorie: SPORT
1

Tosaint Ricketts

In ultimele minute ale victorie cu CFR Cluj, un sut al lui Axente a intalnit bara din stanga portarului advers, iar mingea a ajuns inapoi in careu, unde se aflau Goga si Ricketts. Dorin Goga se afla intr-o pozitie mai buna, insa venea din spatele atacantului canadian, care a explicat de ce nu l-a lasat pe coechipierul sau sa suteze.

„Cand l-am simtit pe Goga deasupra mea si el a strigat sa las mingea pentru el eu i-am raspuns sa imi spuna in engleza, ca nu inteleg. Adevarul e ca nici nu l-am vazut pentru ca i-as fi lasat mingea sa suteze el, pentru ca era intr-un un unghi mai bun”, a declarat Tosaint Ricketts.

Dupa doua meciuri oficiale in tricoul alb-violet, atacantul si-a facut o prima impresie despre fotbalul romanesc. „E diferenta mare fata de fotbalul din Finlanda. Acolo erau mult mai linistiti suporterii, aici sunt mult mai vulcanici. Acolo era si foarte frig fata de Romania”, a mai spus Ricketts.

Tag-uri:

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Daca nu se inteleg si totusi bat CFR-ul cu doi la unu, atunci abia astept sa invete toti aceeasi limba (inclusiv Uhrin) ca sa vad cu cat bat in cupele europene. Oricum, felicit POLI pentru atitudinea sportiva si pentru rezultate. FORZA POLI, FORZA POLI …