Noutati :

Timisoreanca Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr: Am fost terorizata si urmarita!

22 octombrie, 2013 - 11:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Lavinia Parva se simta terorizata. Revenita in centrul atentiei odata cu relatia ei cu Stefan Banica, timisoreanca a povestit momentele de groaza prin care a trecut dupa ce s-a aflat despre noua ei dragoste.

Invitata in emisiunea lui Teo, Lavinai Parva a dezvaluit faptul ca a trecut prin momente ingrozitoare imediat ce relatia ei cu stefan Banica a devenit publica.

„A fost o perioada destul de grea, pentru ca unii din presa au exagerat. Locuiesc singura si am fost efectiv terorizata si urmarita. Mi s-a batut in usa la trei dimineata si mi-a fost fortata usa. Mi-au scos cablul. Am fost intimidata in trafic. Am avut probleme si cu vecinii. Ajunsesem ca in desenele animate: venea Politia, pleca Politia. Nu puteam sa-mi scot nici cainele sa-si faca nevoile”, a povestit Lavinia la Kanal D despre momentele care au urmat anuntului ca formeaza, oficial, un cuplu cu stefan Banica.

Totusi, zvonurile ca cei doi au relatie dureaza inca din 2011 si nu sunt putini cei care sustin ca Lavinia Parva este motivul divortului dintre Stefan Banica si Andreea Marin.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor