Noutati :

Timisoara are cele mai scumpe garsoniere din tara in blocuri noi! Vezi preturile din toate marile orase!

11 iunie, 2013 - 09:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

Garsonierele pot reprezenta o solutie buna pentru o prima casa, mai ales pentru persoanele singure sau tinerele cupluri, datorita pretului mult mai scazut decat in cazul apartamentelor cu mai multe camere.

Capitala este una dintre cele mai bune locatii pentru achizitia unei astfel de locuinte, preturile fiind, de multe ori, mai scazute decat in alte zone urbane din tara, potrivit ziare.com.

In blocurile noi, pretul unei garsoniere, in cele mai mari orase, poate trece doar cu putin peste 30.000 de euro.

Bucuresti

In Titan, aproape de Piata Trapezului, in cadrul unui nou proiect rezidential, puteti cumpara garsoniere cu suprafata utila de 23 de metri patrati la pretul de 21.000 de euro. Locuinta se afla intr-un bloc ridicat in 2013, este decomandata si se vinde finisata cu geamuri termopan, usa de metal la intrare, parchet, gresie, faianta si vopsea lavabila.

Printre serviciile oferite de complexul rezidential se numara si paza imobilului, iar garsonierea este dotata cu detector de fum si videointerfon.

Cu 21.900 de euro puteti cumpara o garsoniera de 35 mp utili in zona Vitan Barzesti, intr-un bloc ridicat in 2011, la etajul 1 din 12.

Locuinta este confort 1, este decomandata si are balcon. De asemenea, beneficiaza de un loc de parcare.

Tot cu loc de parcare inclus se vinde si o garsionera aflata intr-un bloc finalizat in 2012 din Berceni. Garsonierea se afla la etajul 2, are 31 mp si se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet laminat, geam termopan cu tamplarie PVC, obiecte sanitare in baie, centrala proprie si calorifere de aluminiu. Pretul este de 24.000 de euro.

Intr-o constructie finalizata in acest an, aflata in zona Uverturii (Militari), o garsoniera cu suprafata utila de 37 de metri patrati costa 25.000 de euro. Locuinta se afla la demisol si este dotata cu centrala termica proprie.

Cluj-Napoca

In Cluj-Napoca, preturile pentru garsoniere sunt putin mai ridicate, insa si suprafata utila oferita este, de multe ori, mai mare.

Astfel, in zona Floresti, o garsoniera cu suprafata utila de 43 mp, decomandata, intr-un bloc finalizat in 2009, costa 23.000 de lei. Locuinta este renovata si se vinde complet mobilata si utilata, in pret fiind incluse masina de spalat rufe, frigiderul, aragazul si hota. De asemenea, garsoniera are centrala proprie, iar balconul este inchis.

Pentru o garsoniera nedecomandata, de 28 mp utili, din Calea Baciului, vanzatorul cere 24.900 de euro. Locuinta se afla la etajul sase al unui imobil finalizat in 2012, este finisata, are centrala termica, parchet, gresie, faianta.

O garsoniera de 30 mp, aflata la ultimul etaj al unui bloc finalizat in 2006, in zona Dambul Rotun, de vinde pentru 25.500 de euro. Locuinta este finisata si are o terasa de 20 mp, inclusa in pret.

Timisoara

Preturile garsonierelor din Timisoara le depasesc mult pe cele din Capitala. Pentru o astfel de locuinta, de 26 mp utili, nedecomandata, aflata intr-un bloc finalizat in 2011, din zona Sud, va trebui sa platiti 29.900 de euro.

De asemenea, pentru 36 mp utili, intr-un imobil din 2010, aflat in zona Soarelui, pretul se ridica la 31.000 de euro. Locuinta este, insa, decomandata si se vinde complet mobiliata si utilata.

Iasi

O garsoniera de 31 mp utili din zona Bucium, decomandata, ajunge la pretul de 26.000 de euro. Potrivit anuntului de pe Imobiliare.ro, finisajele sunt de lux, iar serviciile includ menaj, paza si supraveghere video.

Pentru 31.000 de euro puteti achizitiona o garsionera cu 35 mp, o boxa la subsol si loc de parcare, in zona Tatarasi. Locuinta se afla intr-un bloc din 2008, este finisata, are centrala termica proprie, insa nu are balcon.

Constanta

La malul marii, preturile garsonierelor sunt mai apropiate de cele din Bucuresti. Pentru 20.000 de euro, puteti cumpara o locuinta de 30 mp, intr-un bloc din 2010, in zona Anda. Garsoniera se afla la parter, este renovata si are instalata centrala proprie si aer conditionat.

Pentru o garsoniera de 43 mp utili, intr-un imobil finalizat in 2013, in zona Primo, pretul se ridica la 25.000 de euro. Exista si posibilitatea achizitiei unui loc de parcare la demisolul cladirii, pretul fiind cuprins intre 3.500 – 5.000 de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Diferentele sunt sanatoase, cel putin Iasiul are oferte excelente.. 31 mp utili din zona Bucium,26.000 de euro…finisajele sunt de lux, iar serviciile includ menaj, paza si supraveghere video.
    Constanta iar suna bine, la fel si-n Bucales, cel putin vad niste preturi mai acceptabile.Clujul la fel suna excelent.
    Pai sa stea baieti cu ele pana le voi cumpara eu…
    Timisoara e foarte scumpa la garsoniere.