Noutati :

Timisoara ar putea avea prima Sala Polivalenta noua chiar in 2018

20 decembrie, 2017 - 04:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Dupa ce ani de zile ridicarea Salii Polivalente de 2.500 de locuri a Universitatii Politehnica Timisoara a batut pasul pe loc, lucrarile sunt pe punctul de a reincepe.

CITESTE SI: Peste 200 de locuri de parcare si un complex sportiv nou-nout, la Timisoara

„Cu Sala Polivalenta suntem intr-un stadiu avansat, deja am primit aprobarile si asteptam hotararea de Guvern pentru noii indicatori, ceea ce inseamna ca, in luna ianuarie, speram ca vom face o noua licitatie pentru firma care va veni sa finalizeze constructia, constructie care are deja si niste modificari substantiale care sa respecte normele ISU si normele care tin de dezvoltarea competitiilor la nivel european. Iar daca toate lucrurile merg bine, s-ar putea ca spre sfarsitul anului viitor sa putem spune ca suntem in stadiul de finalizare a salii polivalente”, a spus Viorel Aurel Serban, rectorul Universitatii Politehnica.

Constructia Salii Polivalente, ridicata langa Baza 2, a fost inceputa de catre Universitatea Politehnica, iar apoi investitiei i s-a alaturat si Primaria Timisoara. Fondurile necesare pentru investitie fiind de la ambele institutii. Lucrarile au fost estimate la 29,9 milioane de lei, mare parte din bani fiind deja alocati. Santierul a fost blocat de intrarea in insolventa a firmei care executa lucrarile, iar dupa mai multe procese, reprezentantii Politehnicii au reusit sa obtina inlocuirea societatii care va finaliza Sala Polivalenta de langa Baza 2.

 

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. May 26, 2014 – Polistirenul pare să fie noua obsesie naţională, altfel nu se explică de ce o parte din gardul unui cimitir de la Craiova a fost izolat cu materialul folosit pentru a ţine zgomotul sau căldura la distanţă. În vreme ce trecătorii îşi fac cruce

  2. Sa vedem ca e gata si functionala. Pana cum ne-au luat-o inainte cei din Cluj, Bucuresti si chiar Craiova!