Noutati :

Timisenii nu se vor mai duce la SPA-urile din Ungaria, in scurta vreme! Se vor opri la Periam? Primarul vrea, dar nu-si da seama cat costa

9 aprilie, 2013 - 01:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Szeged, Oroshaza sau Mako vor fi istorie! Timisenii nu se vor mai duce, in curand, la SPA-urile din Ungaria, ci se vor opri la Periam, acolo unde s-ar putea construi un strand termal cu trei bazine de inot.

Cel putin asa promite primarul liberal al comunei Periam, Cornel Dumitras. Acesta spune ca deja a  discutat cu un investitor strain, mai exact unul din Germania care doreste sa aduca bani in aceasta comuna.

Vrem sa punem in valoare o sonda de apa termala, am demarat discutii cu un investitor privat pentru realizarea unui complex de agrement modern„, a declarat edilul.

Dumitras mai spune ca lucrarile la acest complex ar putea incepe chiar anul viitor.

Proiectul contine un bazin mare acoperit, un altul in aer liber si un al treilea bazin, mai mic, pentru copii„, a explicat Dumitras.

Primarul are planuri indraznete, dar habar nu are cat ar putea costa o asemenea lucrare.

Consiliul Local Periam ar putea contribui si el la aceasta investitie cu 3.000- 4.000 de euro, cat ar costa consultanta pentru proiect, potrivit primarului Cornel Dumitras.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Sa mori tu? In bazinele alea nu intra nici 2% din Periam!