Noutati :

Teatrul de Papusi Merlin intra in vacanta! Cand vor reveni actorii pe scena si ce surprize le pregatesc copiilor din Timisoara?

1 iulie, 2015 - 04:02 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. 127 de spectacole, peste 10.000 de platitori de bilete si patru premiere in doar sase luni. Cu asta se lauda Teatrul de Papusi Merlin, la final de stagiune.

Sezonul teatral s-a incheiat, insa nu si munca artistilor. Actorii pregatesc o noua premiera, piesa „Tinerete fara batranete si viata fara de moarte”, care va avea avanpremiera la inceputul lunii august. „Acum muncim la „Tinerete fata batranete si viata fara de moarte” . Avem mari asteptari de la acest spectacol si mari emotii cu privire la tot ce presupune punerea lui in scena, pentru ca este un basm atat de complex. Cu aceasta premiera vrem sa deschidem si stagiunea de toamna” a declarat directorul Teatrului Merlin, Laureantiu Plesa.

Reprezentantii Teatrului Merlin au deja si programul stagiunii din toamna. Pe langa spectacolele puse in scena saptamanal, ei vor paticipa si la Festivalul de o zi, cel mai important festival teatral organizat la Timisoara, care va reuni nume sonore ale teatrului de animatie din toata tara. De asemenea, pentru sfarsitul anului, actorii vor sa puna in scena o productie bilingva, in parteneriat cu un centru cultural german.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor