Noutati :

Targul de Paste 2013 se deschide, la Timisoara, pe strada Marasesti. Iepurasii si comerciantii isi asteapta vizitatorii!

18 aprilie, 2013 - 02:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. 30 de comercianti vor oferi vizitatorilor oua de Paste, cozonaci sau colaci, dar si alte produse traditionale in cadrul Targului de Paste care va fi deschis, in acest an, pe strada pietonala Marasesti din centrul Timisoarei.

Targul isi va deschide portile vineri, 19 aprilie, de la ora 17.30 cand Fanfara Big Band va sustine un concert, iar Teatrul Merlin va prezenta spectacolul „Scufita Rosie”.

Nu va lipsi nici traditionalul cuib al iepurasului in care vor fi asezati mai multi iepuri vii. Acesta va fi montat de asemenea, pe strada Marasesti. Tot acolo va putea fi vizitat si Atelierul Iepurasului.

Cea de-a sasea editie a Targului de Paste 2013, care se deschide in 19 aprilie, se va inchide in data de 7 mai. Casutele vor fi deschise zilnic, intre orele 8:00 – 23:00, comerciantii fiind obligati sa faca aprovizionarea intre orele 6:00 si 8:00.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „Tragul” ar putea deveni oricand „Targul” in acea lume in care jurnalistii verifica un articol inainte de postarea lui 🙂