Noutati :

Targ imobiliar si amenajari interioare, in weekend, la Iulius Mall Timisoara!

27 octombrie, 2016 - 08:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

In acest sfarsit de saptamana, clientii Iulius Mall Timisoara vor putea afla amanunte despre cele mai noi tendinte in amenajarea locuintei, precum si despre oferte imobiliare interesante, la o noua editie a Targului “Home & Deco”.

In perioada 28 – 30 octombrie 2016, Iulius Mall va gazdui o noua editie a Targului Home & Deco. In cadrul manifestarii expozitionale, vizitatorii vor avea ocazia sa descopere, la parterul mallului, materiale si solutii moderne din domeniul constructiilor, idei inovatoare de design interior, mobilier clasic deosebit, obiecte decorative si produse de curatenie pentru casa. Totodata, expozantii vor propune proiecte imobiliare rezidentiale moderne si vor oferi amanunte despre cum se pot alege cele mai potrivite modalitati de finantare sau asigurari pentru locuinte.

Dupa o sesiune de shopping, clientii Iulius Mall au ocazia, de vineri pana duminica inclusiv, sa deguste preparate traditionale si sa se distreze la Festivalul Vinului, manifestare organizata in parcarea mallului.

La sfarsit de saptamana, copiii beneficiaza de o oferta bogata de evenimente. Ateliere si concursuri de sezon vor fi organizate sambata si duminica, la etaj, in zona Intersport, iar duminica, de la ora 12.00, in foodcourt, cei mici sunt invitati la spectacolul de teatru de papusi “Dumbrava minunata”. Prichindeii vor putea descoperi “Misterele Greciei Antice”, in cadrul unei expozitii interactive, deschise la etajul Iulius Mall.

Toti cei interesati pot afla mai multe amanunte despre programul sfarsitului de saptamana la Iulius Mall accesand site-ul www.iuliusmall.com/timisoara sau pagina de Facebook Iulius Mall Timisoara.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor