Noutati :

Taranistul Viorel Sasca are iar bicicleta! Este a saptea si o pazeste ca pe ochii din cap

16 martie, 2011 - 02:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Consilier judetean al PNTCD, Viorel Sasca obisnuieste sa circule prin Timisoara pe doua roti, cu bicicleta. Numai ca de aproape un an Sasca a fost lasat, de hoti, fara pretiosul vehicul. De cateva zile, insa, consilierul judetean si-a achizitionat o noua bicicleta si spune ca inca asteapta ca politistii sa ii gaseasca vechea bicicleta ca sa o vanda ca doar acum are alta noua.

De fapt bicicleta este noua pentru Sasca pentru ca ea este luata de la mana a doua, dintr-o piata din Timisoara. „850 de lei am dat pe ea si mai mult de 10% din costul bicicletei a fost pretul lantului. Sunt patit. Cand mi-au furat ultima bicicleta, hotii au taiat lantul. Acum am unul nou-nout si mult mai trainic”, a declarat chiar Sasca.

Aceasta este a saptea bicicleta pe care o conduce Sasca, prin Timisoara, de-a lungul timpului. Toate celelalte sase i-au fost furate.

Viorel Sasca nu s-a sfiit sa pozeze pe noua bicicleta, chiar in fata sediului partidului sau din Piata Liberatii si sa isi exprime nemultumirea ca in Timisoara pistele pentru ciclisti nu sunt continue.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor