Noutati :

Studenti crestini ortodocsi, imbracati in port national, prezenti la slujba de la biserica de la Aeroportul din Timisoara

2 decembrie, 2014 - 08:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

Grupul Psaltic al Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani – filiala Timisoara, a participat  la Sfanta Liturghie, slujita la biserica  ”Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul” de la aeroportul Timisoara de catre parintele Robert Nedelcu, parintele coordonator al A.S.C.O.R-ului, si el invitat al preotului paroh Mihai Romila.

Raspunsurile Liturgice au fost cantate pe versiunea de muzica psaltica, imbracati in port national, imbinand astfel doua mari caracteristici ale poporului roman: traditia si dragostea de Dumnezeu, si urmand misiunea Grupului Psaltic de a-i apropia pe oameni de tara si Creator.

Membrii din A.S.C.O.R. care formeaza acest grup de muzica psaltica au fost indrumati de Loredana Minzat, absolventa a facultatii FEAA Timisoara, iar Apostolul a fost citit de Bogdan Camalessa, absolvent al Universitatii ”Politehnica” din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...