Noutati :

Stefan Banica si-a dat mama vitrega afara din casa! Vezi cine spune asta si ce i-a mai facut artistul femeii care a stat langa tatal sau in clipele cele mai grele!

19 septembrie, 2013 - 11:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Apar noi dezvaluiri despre caracterul lui Stefan Banica. Acum artistul este acuzat ca s-a purtat oribil cu mama lui vitrega, femeia care a avut grija de tatal sau in ultimii ani de viata.

Invitat la o emisiune de la Antena 1, Costin Marculescu a facut cateva afirmatii halucinante despre Stefan Banica Jr. Actorul a marturisit ca stie aceste lucruri chiar de la fosta sotie a lui Stefan Banica Senior.

Stefan Banica Senior nu este foarte mandru acolo unde este in Rai. A trait in ultimii lui ani cu o doamna. Ea l-a si ingrijit in spital. Erau casatoriti In momentul in care a murit Stefan Banica Jr., el a dat-o afara din casa de unde statea, de langa Foisor. Dupa un an de zile, m-a sunat femeia plangand la telefon si mi-a spus ca i-a cerut bani lui Stefan sa ii ridice parastas, iar acesta i-a zis: ‘nu-ti dau, mortii nu mananca si nu beau‘”, sustine Costin Marculescu.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor