Noutati :

Sorin Cimpeanu a fost numit premier interimar! Ce urmeaza?

5 noiembrie, 2015 - 11:41 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, astazi, la 11.30, o declaratie de presa, in care a anuntat numele premierului interimar.

Am acceptat demisia prim-ministrului Victor Ponta. Am decis stazi sa numesc in pozitia de interimar pe domnul ministru Sorin Cimpeanu. Am semnat ambele decrete„, a anuntat presedintele.

Am urmarit aseara cu mare interes manifestatiile de strada Sunt foarte multumit ca au fost manifestatii fara violente, fara exagerar si am un mesaj important pentru toti cei care au fost in strada: v-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre„, a continuat Iohannis.

Am decis ca in continuarea consultatilor cu partidele politice sa consult in premiera un nou actor – societatea civila. Voi convoca pentru vineri dupa-amiaza un grup care reprezinta atat societatea civila cat si strada. Este important pentru mine si doresc sa le cunosc parerile si optiunile„, a mai spus presedintele.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Domnule Sorin Cimpeanu, ca dr.ing in specialitatea Imbunatatiri Funciare, daca veti ajunge premier, veti avea o sarcina foarte grea… sa ASANATI Parlamentul Romaniei si, in general, TOATA „clasa politica” formata din hoti, oportunisti, habarnisti, bagatori de seama, furnizori de indicatii pretioase si altii…o sa vedeti Dvs.

  2. Vai ce rau vorbeste domn profesor ! Parca la gramatica a fost corigent. E bun la sapat canale.