Noutati :

Smiley si-a incantat fanii din Timisoara cu un mega show! VEZI FOTO cum a fost la super concertul Smiley de la CRAFT

13 mai, 2012 - 09:18 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CLUBURI
2

Seara de sambata in Timisoara a fost acaparata de unul dintre cei mai in voga artisti la nivel national, Smiley. Cantaretul a sustinut un spectacol la CRAFT la inaugurarea unui companii de multi-level marketing. Artistul a urcat pe scena in jurul orei 23 cand locatia s-a umplut de tineri dornici de o seara speciala alaturi de fostul component al trupei Simplu.

Desi concertul a avut loc intr-o locatie in care accesul era doar pe baza de invitatie, multi fani au venit sa isi asculte favoritul. Concertul s-a lasat cu un ring de dans incins de fetele din primul rand care s-au straduit sa-l impresioneze pe Smiley prin miscarile lascive si cantand cu toate puterile celebrele-i piese. Smiley a cantat cover-uri intens gustate de public, dar si numeroase piese pentru care este cunoscut si iubit de o multime de fani, in Timisoara.

Smiley i-a urat la multi ani lui Alex Velea si a fredonat una dintre melodiile sale. Dupa mega show-ul lui Smiley, acesta s-a retras in culise unde a acaordat zeci de autografe si s-a pozat cu toti fanii sai. Dupa concertul lui Smiley, petrecaretii aua vut ocazia sa se distreze pe piesele lui DJ Optik.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Unde gasesc toate pozele ?:D

  2. Pentru ziaristi care habar naveti la ce ati venit, pt a nu stiu cata oara nu a fost concert Smiley si Dj Optick (care se scrie cu „ck” ) A fost lansarea WhiteVision unde au avut ca invitati pe Smiley si pe Dj Optick,nu mai confundati o lansare cu un concert;)