Noutati :

Shopping City Timisoara se transforma in fascinanta lume LEGO incepand cu 1 Iunie

31 mai, 2017 - 11:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

TIMISOARA. Shopping City Timișoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din Timișoara, găzduiește cea de-a doua ediție a expoziției Young Builders – Lumea fascinantă a cărămizilor LEGO, între 1 – 4 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, în zona magazinului Zara, la parterul centrului comercial.

Organizată cu ocazia Zilei Copilului, dar spre bucuria întregii familii, expoziția oferă șansa vizitatorilor de a admira adevărate construcții, create integral din cărămizi LEGO, cu multă grijă și precizie.

Pentru copiii care își doresc să construiască folosind cărămizi LEGO, Shopping City Timișoara a amenajat o zonă special pentru aceștia, unde sunt așteptați să descopere lumea creativă a construcțiilor LEGO.

În fiecare zi, în perioada 1-4 iunie, începând cu ora 18:00, vor fi organizate ore de animație și un concurs LEGO de echipa Clever Frog, iar intrarea la aceste activități și evenimente este liberă.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare.
Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.
Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.
În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor