Noutati :

Se fac angajari intr-un loc special, in Timis! Se cauta doar barbati

27 august, 2016 - 03:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Sunt scoase la concurs mai multe locuri de munca intr-un loc aparte din judetul Timis, cu regim special. Pana in 9 septembrie, doritorii isi pot depune dosarele si se cauta doar barbati.

Este vorba de 5 posturi de agenti operativi in Centrul Educativ Buzias, iar concursul e organizat de Administratia Nationala a Penitenciarelor.

centru-minori-buzias

Candidatii se pot inscrie, zilnic intre orele 7.50-15.00 , la sediul Centrului Educativ Buzias, str. Florilor, nr. 14, jud. Timis. Termenul limita de depunere a dosarului complet: 09 septembrie 2016, ora 15.00.

Detalii despre conditiile generale si specifice, documentele necesare inscrierii, bibliografie, probele de concurs si metodologia pentru desfasurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilitatilor de operare pe calculator pot fi obtinute AICI sau la Compartimentul Resurse Umane si Formare Profesionala din cadrul Centrului de Reeducare Buzias, situat in Buzias, str. Florilor nr. 14, jud. Timis, telefon 0256321123, e-mail [email protected]

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor