Noutati :

Sarkozy, catre un jurnalist: Daca mai scrii urat de Carla Bruni, iti sparg fata

8 aprilie, 2011 - 02:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
1

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a amenintat un jurnalist, in timpul unei conversatii de 40 de minute, spunandu-i ca-i „sparge fata” daca mai scrie articole negative despre sotia sa, Carla Bruni, se arata intr-o noua biografie.

Jurnalistul Franz-Olivier Giesbert ar fi sugerat intr-un articol ca Bruni este o „devoratoare de barbati”.

In cartea „M. Le President”, jurnalistul povesteste cum a decurs conversatia dintre el si presedintele francez, dupa publicarea unui articol in Le Point, care oferea „24 de sfaturi pentru Sarkozy, inainte de casatoria cu Carla Bruni”. In material, liderul francez era sfatuit sa nu o prezinte pe Carla Bruni lui Barack Obama ori fiilor acestuia. Sau oricarui barbat seducator.

Sarkozy l-a sunat pe Giesbert si, dupa cateva minute de discutii elegante, liderul francez a rabufnit, adresandu-i o multime de insulte si amenintari.

„Acest articol este o mizerie si ar trebui sa-ti sparg fata pentru ca l-ai scris”, i-ar fi spus presedintele francez jurnalistului. De asemenea, el a precizat ca este convins „ca oricine s-ar enerva foarte tare daca as scrie si eu ca sotia dumneavoastra este o femeie usoara, care se culca cu toata lumea si care ar vrea sa faca sex cu copiii dumneavostra”.

Giesbert povesteste ca dialogul a fost calmat chiar de Carla Bruni, care i-a luat presedintelui telefonul din mana si i-a cerut scuze jurnalistului, in numele lui Sarkozy.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. De azi declar ca-l iubesc pe Sarkozy! Un barbat adevarat