Noutati :

Sarea roz de Himalaya, un miracol al naturii

7 martie, 2014 - 06:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Sarea roz de Himalaya este o alternativa mai sanatoasa la sarea de masa cu care suntem obisnuiti. Proprietatile ei uimitoare fac din ea un produs extrem de cautat in toata lumea.

In ultimii ani, acest produs aproape necunoscut romanilor, a devenit accesibil in magazinele de specialitate si chiar in hipermarketuri. Pretul ei este mult mai ridicat decat cel al sarii normale sau a celei marine, insa pentru romanii cu dare de mana nu reprezinta o cheltuiala prea mare. In magazinele de specilitate se vinde cu preturi care pornesc de la 7-8 lei pentru 250gr.

Sarea roz de Himalaya contine 84 de minerale, de la clorura de sodiu, la sulfati, calciu, potasiu sau magneziu. Structura mineralelor este una coloidala, ceea ce face sa fie absorbite mai usor de organismul uman.

Potrivit site-ului sfatulparintilor.ro, sarea roz de Himalaya previne bolile cardiovasculare si ale aparatului respirator, imbunatateste functiile plamanilor, mentine un echilibru Ph optim in organism si imbunatateste circulatia sangvina.

Mai multe detalii pe sfatulparintilor.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor