Noutati :

Romania, in fata unei sanctiuni fara precedent: suspendarea din Consiliul European

5 iulie, 2012 - 10:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Evenimentele politice din ultimele zile ar putea avea efecte dramatice asupra Romaniei. Liderul eurodeputatilor crestin-democrati germani, Markus Ferber, anunta ca va initia procedura de suspendare a Romaniei din Consiliul European pentru „lipsa standardelor minime functionarii statului de drept, potrivit Adevarul.

Eurodeputatul Markus Ferber, presedinte al delegatiei Germaniei (CSU-CDU), din Parlamentul European, a declarat, in exclusivitate, pentru „Adevarul” Europa, ca va initia demersurile pentru o sanctiune fara precedent impotriva Romaniei din cauza pericolelor care ameninta statul de drept.

„Sunt extrem de ingrijorat in legatura cu situatia din Romania. Ceea ce se intampla este impotriva spiritului si principiilor Uniunii Europene. Voi contacta Comisia Europeana si institutiile europene pentru a face toti pasii necesari in vederea suspendarii voturilor Romaniei din Consiliul European, pentru lipsa asigurarii standardelor minime functionarii statului de drept”, a declarat Ferber, citat de Adevarul.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor