Noutati :

Rezultate la Evaluarea Nationala 2013 in Timis. Vezi aici de unde poti afla primul ce note ai luat!

29 iunie, 2013 - 09:43 AM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
3

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, astazi se afiseaza rezultatele la Evaluarea Nationala. Intre orele 16.00 si 20.00 se pot depune eventualele contestatii.

Astazi este ziua cea mare pentru aproape 5000 de elevi din judetul Timis care au sustinut examenul de admitere in clasa a IX-a. Conform calendarului elaborat de Ministerul Educatiei, rezultatele vor fi afisate la afisierele scolilor, cel tarziu pana la ora 16.00.

Conform inspectorului scolar adjunct Aura Danielescu, in scolile din judetul Timis rezultatele vor fi afisate la ora 15.55.
Imediat ce rezultatele vor fi afisate, acestea vor fi publicate si pe opiniatimisoarei.ro

In perioada 30 iunie – 2 iulie vor fi solutionate contestatiile iar in 3 iulie vor fi afisate rezultatele finale la Evaluarea Nationala, dupa care urmeaza completarea fiselor de inscriere. In fisa de admitere se vor completa codurile liceelor, in ordinea preferintelor, iar lista acestora este disponibila la sediul inspectoratelor scolare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Haideti odata atata trebuie sa astept doamne e deja ora 1 ! Miscativa odata numai la noi vezi asa ceva !

  2. Stai jos! 4! Ti-a fost anulata lucrarea la romana pentru „miscativa” si pentru alte semne de punctuatie…

  3. Haideti odata!!!Va trebuie 2000 de ani pana afisati rezultatele!! Haideti mai cu talent!! 😐