Noutati :

Reunire si la CH Poli Timisoara. Handbalistii vor lupta pentru play-off

5 ianuarie, 2016 - 03:58 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Dupa reunirile de la echipa de rugby si cea de baschet, iata ca si handbalistii se pregatesc inca de pe acum pentru restul partidelor din campionat.

Handbalistii de la CH Politehnica se reunesc marti, 5 ianuarie, la ora 16,30, la sala „Constantin Jude”. Prima sedinta de pregatire, la fel ca multele de acum incolo vor fi fara trei jucatori, care absenteaza motivat. Cristian Fenici si Demis Grigoras sunt la nationala Romaniei implicata in preliminariile CM 2017, in vreme ce portarul Zlatko Daskaloski a fost convocat la nationala Macedoniei, care se pregateste sa participe la turneul final al Campionatului European din Polonia.

Alb-violetii au avut un sezon bun pana acum, chiar si in ciuda lipsei suportului financiar, Fenici & Co. s-au prezentat admirabil, dar din pacate au si pierdut multe meciuri la un singurul gol diferenta. HC Poli ocupa dupa disputarea a 17 partide locul 7 (din 14) cu 8 victorii, doua remize si 7 esecuri. Obiectivul echipei este accederea in play-off, iar primul meci al anului se va disputa acasa, pe 4 februarie cu campioana en-titre, Minaur Baia Mare, un meci vital pentru accederea in play-off.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor