Noutati :

Reprezentantii Apple sunt in alerta. Un hacker rus ii invata pe utilizatori sa descarce GRATUIT aplicatii pentru iPhone si iPad

17 iulie, 2012 - 11:26 AM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Un hacker din Rusia a pus pe jar reprezentantii Apple, dupa ce a a reusit sa creeze un sistem prin care sa procure aplicatiile pentru iPhone si tableta fara sa plateasca niciun ban, informeaza Daily Mail.

Pe site-ul hacker-ului rus utilizatorii sunt invatati sa descarce certificatul de securitate al aplicatiei si sa regleze o setare la conexiunea wi-fi a dispozitivului pe care urmeaza a fi instalata aplicatia.

Rusul al carui nume virtual este ZonD80 a postat si un filmulet demonstrativ pe YouTube, in care explica pasii care trebuie urmati pentru a fura aplicatiile gigantului IT din California.

Videoclipul a fost sters de pe Youtube, la cererea companiei Apple, care a reclama incalcarea drepturilor de autor pentru produsele sale. “Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza revendicarii drepturilor de autor din partea Apple, Inc…”, este mesajul care apare scris pe Youtube, in locul filmuletului postat de hackerul rus.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor