Noutati :

Reprezentanta Serbiei la Eurovision 2016 vine la Timisoara! Cunoscuta cantareata Sanja Vučić va sustine, luna aceasta un concert, la Iulius Mall

17 mai, 2016 - 04:56 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Sambata, 28 mai 2016, Iulius Mall Timisoara le face o surpriza banatenilor si tuturor vizitatorilor sai, pe care ii invita la un show muzical aparte. Clientii mall-ului care vor sa asiste la un concert de exceptie vor avea ocazia sa asculte live ritmurile originale si energice care au propulsat-o pe Sanja Vučić, solista trupei ZAA, in competitia din acest an a Eurovision.

In finala indragitului concurs muzical, care a avut loc sambata trecuta, reprezentanta Serbiei s-a clasat pe locul 18 si a castigat simpatia intregii Europe, cu melodia „Goodbye”.

Sanja (3)

Tanara, in varsta de 22 de ani, s-a remarcat datorita vocii ei asemanatoare cu cea a marilor vedete ale muzicii soul. Este solista trupei ZAA, fondata in februarie 2008, alaturi de care a sustinut numeroase concerte in Serbia si a efectuat turnee in Austria, Republica Ceha si Ungaria. Formatia este recunoscuta pentru reprezentatiile sale originale si pline de energie, dar si pentru maiestria unica de a combina o varietate de genuri muzicale, de la ska music si dub, la post-rock, jazz si punk.

Concertul de la Iulius Mall Timisoara va avea loc in 28 mai, ora 18.00, pe scena amplasata la demisol, in zona Poema.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor