Noutati :

Razie in piata la Timisoara impotriva speculantilor. Ce-au descoperit politistii

13 septembrie, 2017 - 12:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
2

TIMISOARA. Actiune fulger intr-o piata din Timisoara. Politistii locali au descins printre tarabe si i-au luat la bai marunti pe comercianti.

CITESTE SI: Gata, pana aici. Incep amenzile pentru soferii indisciplinati filmati la Timisoara. Se iscaleste astazi protocolul intre Primarie si Politie 

Controlul s-a facut in piata agro-alimentara din zona Mehala, pe strada Grigore Alexandrescu, in locul in care functiona candva piata de lemne.

In scurt timp, agentii au dat 26 de amenzi. Au gasit mizerie mare in locul de vanzare, cantare neverificat metrologic si documente lipsa.

A fost sanctionat si administratorul pietei pentru ca activitatea din incinta era plina de probleme, dar si pentru ca ambrozia nu a fost cosita in jurul pietei.

CITESTE SI: Pofticiosi, isi deschide portile Festivalul Papricasului, nu departe de Timisoara 

Un vanzator cu atestat de producator in Buzau a fost amendat cu 7.500 de lei pentru ca avea marfa din supermarket pe taraba.

Actiunile de verificare in pietele din Timisoara vor continua, avertizeaza politistii locali.

 

 

 

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Buzoian cu buletinul…

  2. Uneori, nesimtitii din piata arunca gunoaie si resturi de legume si fructe chiar si peste gard, pe urmatoarea strada, unde parcheaza masini. Dar asa sunt obisnuiti unii din ei sa faca, exact ca la porci.