Noutati :

Produceti romaneste, vindem romaneste! Producatorii banateni se pregatesc sa vanda mai multe bunatati in supermarketurile din Timisoara

30 martie, 2011 - 04:50 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Cat de curand, timisorenii vor putea cumpara carne, fructe, lactate sau produse nealimentare chiar de la producatorii banateni. Acestia isi vor expune marfa pe rafturile unui supermarket din Timisoara, pentru a demonstra si ca produsele autohtone sunt mai sanatoase decat cele aduse de dincolo.
Astazi au avut loc negocierile. Destul de dure, cred unii producatori, deoarece reprezentantii supermarketului cer certificate de calitate si certificate de producator. La urma urmei, sunt conditii normale, deoarece clientul este stapanul, asa cum spune un proverb romanesc.
„Marfa traditionala noi avem deja in magazin. Noi avem deja producatori locali, dar vrem sa aducem mai multi. Vrem sa le oferim clientilor nostri marfa buna si de calitate. Acum negociem cu aproape 40 de producatori, este o intalnire de afaceri”, ne-a declarat Adriana Pita, reprezentant Real Timisoara.
Ea spune ca aceste conditii nu sunt dure, ci necesare. Producatorii trebuie sa aiba neaparat un cont bancar pentru a se putea plati TVA-ul, sa aiba posibilitati rapide de comunicare, adica acces la internet, si diverse certificate pe care legea le cere.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor